Kostanjevac čestitao Štromaru: Očekujem da će sve nesuglasice biti ispravljene

Varaždinske vijesti | 12.6.2017. u 12:55h | Objavljeno u Aktualno

Novom potpredsjedniku Vlade i ministru graditeljstva i prostornog uređenja Predragu Štromaru na izboru je čestitao i načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac.

- Ovim putem Vam upućujem iskrene čestitke na izboru za potpredsjednika Vlade RH i ministra graditeljstva i prostornog uređenja. Želim i iskreno se nadam da ćete ovu časnu i odgovornu dužnost obnašati u interesu Republike Hrvatske, ali i u interesu naše Općine Vinica kao njezin stanovnik. Čestitam Vam također u ime svih stanovnika Općine, kao ponovno izabran načelnik Općine, ali i u svoje osobno ime. Očekujem, a sve u cilju zajedničke i dobre suradnje da će sve dosadašnje nesuglasice, izostanak podrške kako programske, financijske, tako i političke biti konačno ispravljene. Sada više nego ikad imate mogućnost i priliku realizirati svoje predizborno obećanje - „vraćanje Općini ugleda koji je nekada imala“.

Stoga naša Općina i svi njezini stanovnici od Vas očekuju te se nadaju podršci i apsolutnom angažmanu u realizaciji svih naših velikih i važnih projekata i ciljeva (kao npr. projekt revitalizacije Arboretuma Opeka, Aglomeracije, izgradnje školske športske dvorane i sl.) - stoji u čestitci upućenoj Štromaru.