Ekipa Starra uvjerljivo pobijedila u gostima STK Split 4:0

| 16.10.2015. u 21:28h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Nakon pobjede u prvom susretu u hrvatskoj Superligi na gostovanju u Istri protiv ekipe Pule rezultatom 4:1, igrači varaždinskog Stolnoteniskog kluba Starr pobijedili su i na drugom gostovanju. U Splitu su svladali istoimenu ekipu rezultatom 4:0.

Prvo je Ređep pobijedio Mustapića 3:1, zatim je Japec bio bolji od Jalžabetića također 3:1, a Mabey je pobijedio Bakača 3:2. U igri parova Ređep i Japec pobijedili su Bakača i Mustapića 3:2 i time ostvarili uvjerljivu pobjedu 4:0. Bio je to susret 3. kola Superlige, a utakmica 2. kola s ekipom STK Libertas Marin Dubrovnik prebačena je za četvrtak 22. listopada, u 16 sati, u Gradskoj sportskoj dvorani na Dravi, zbog europskih obveza Dubrovčana.

Treba podsjetiti da će STK Starr sljedećeg tjedna u Varaždinu odigrati četiri vrhunska meča. Ljubitelji stolnog tenisa moći će pratiti dva susreta u hrvatskoj Superligi i dva u srednjeeuropskoj Superligi. U utorak 20.10. Starr će odigrati protiv ekipe Vidrany u Srednjeeuropskoj Superligi.

U četvrtak, 22.10. Starr će u hrvatskoj Superligi dočekati Dubrovnik, a 24.10. dolazi ekipa Srdoči iz Rijeke u sklopu hrvatske Superlige. Naredno utorka, 27.10. Starr će u Srednjoeuropskoj ligi ugostiti U/21 reprezentaciju Austrije. Svi susreti odigrat će se u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin s početkom u 16 sati.

STK Starr, koji u srednjeeuropskoj ligi nastupa i pod imenom Regionalni stolnoteniski centar Varaždin nastupit će u sastavu: Japec, Ređep, Mabey, Runjić i Šantek. Za gledatelje koji dođu bodriti varaždinsku ekipu predviđena su poklon iznenađenja, a ulaz je slobodan.