HNS: "Kakvo ujedinjenje, pogotovo ne s Čačićem i Reformistima" Foto: HNS

HNS: "Kakvo ujedinjenje, pogotovo ne s Čačićem i Reformistima"

VV | 13.11.2020. u 16:48h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

- S obzirom na netočne medijske natpise i razne spinove, HNS Varaždinske županije još jednom potvrđuje da se nije razgovaralo o bilo kakvoj suradnji, dogovaranju koalicija ili ujedinjenju s Reformistima - oglasili su se iz županijskog HNS-a.

Navode kako je HNS parlamentarna stranka s identitetom, poviješću i tradicijom.

- Rezultati posljednjih izbora za Hrvatski sabor pokazali su da je HNS stranka koja uživa veće povjerenje birača i koja je osvojila više glasova od Čačićevih Reformista. Na tragu navedenog HNS ne razmišlja o nekakvom ujedinjenju ili koaliciji s Reformistima, a pogotovo ne s Čačićem čije vođenje Županije možemo nazvati Trumpizmom. Ovakav način vođenja Županije, nažalost, posebno dolazi do izražaja u trenutnoj situaciji s COVID-om gdje zaziva policijski sat, a sam se na sastancima ne pridržava osnovnih epidemioloških mjera. Na taj način ugrožava tuđe zdravlje i živote. Nažalost, do izražaja je sada došlo i njegovo loše te pogubno vođenje i kadroviranja u zdravstvenim ustanovama. Isto tako svjedoci smo njegovog omalovažavanju ljudi koji svoju plaću zarađuju radeći puno više od županovih 15 minuta – istaknuo je Alen Leverić, predsjednik HNS-a Varaždinske županije, dodajući da HNS u prosincu ima redoviti sabor stranke na kojem će izabrati svoje novo vodstvo.

- Kako je i sam predsjednik stranke Predrag Štromar potvrdio, on se ne planira kandidirati za mandat predsjednika dok su svi ostali članovi slobodni kandidirati se sukladno statutu stranke – zaključio je Leverić.

Označeno u