HDZ bira: jedan čovjek, jedan glas i jedan kandidat

vv | 8.11.2020. u 08:56h | Objavljeno u Aktualno

Poznati su kandidati za čelnike HDZ-ovih organizacija koji će se birati na izborima, koji će se održati 22. studenoga ove godine.

Županijsko izborno povjerenstvo HDZ-a Varaždinske županije na sjednici održanoj 7. studenoga 2020. godine donijelo je odluku  o utvrđivanju pravovaljanih kandidatura za izbor predsjednika i potpredsjednika Županijske organizacije HDZ-a Varaždinske županije. Za predsjednika Županijske organizacije HDZ-a Varaždinske županije kandidat će biti Anđelko Stričak, a za četiri potpredsjednika  Damir Poljak, Željko Dvekar, dr. sc. Josip Križanić i Nadica Dreven Budinski.

Gradsko izborno povjerenstvo HDZ-a za grad  Varaždin donijelo je odluku  o utvrđivanju pravovaljanih kandidatura za izbor predsjednika i potpredsjednika GO HDZ-a Varaždin. Kandidat za predsjednika je Damir Habijan, a za potpredsjednike su Damir Laljek, Dražen Cesar i Aranka Oreški.

Kandidat za predsjednika GO HDZ Novi Marof je Siniša Jenkač, a za potpredsjednike su Denis Kovačić, Mladen Benjak i Zvonimir Puškadija.  

Kandidat za predsjednika GO HDZ Ivanec je Zdenko Đuras, a za potpredsjednike su Martina Car Matišić, Zdenko Đula i Vladimir Lacković.

Kandidat za predsjednika GO HDZ-a Lepoglave je Robert Dukarić, a za potpredsjednike su Josip Čelig, Vera Funda i Tonko Županić.

Kandidat za predsjednika GO HDZ Ludbreg je Goran Križanić, a za potpredsjednike su Dražen Crnković, Vedran Zlatar i Zlatko Balaško.

Kandidat za predsjednika GO HDZ Varaždinske Toplice je Josip Hajduk, a za potpredsjednike  su Ivan Baksa, Ljubomir Horvat i ljubica Nofta.

Kandidati su utvrđeni i za općinske organizacije.