Goran Habuš predaje potpise Foto: HNS

Habuš predao potpise: Vratimo prave vrijednosti, pristojno, pošteno, pametno i odgovorno

VV | 30.4.2021. u 08:59h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Uz kandidata za zamjenika gradonačelnika Igora Klopotana te predsjednika Podružnice HNS-a Varaždin Dejana Težaka, u četvrtak je kandidat za gradonačelnika grada Varaždina Goran Habuš predao potpise za kandidaturu.

Kao kandidat koalicije Hrvatske narodne stranke, Hrvatske seljačke stranke braće Radić, Bloka umirovljenici zajedno i Hrvatskih laburista – stranke rada, skupio je preko 1.400 potpisa koje je predao gradskom Izbornom povjerenstvu.

- Želim zahvaliti svima koji su mi svojim potpisom pružili podršku za kandidaturu. Ta podrška pokazuje jasnu potrebu i želju da u Varaždin vratimo prave vrijednosti, dakle pristojno, pošteno, pametno i odgovorno upravljanje gradom. Odgovorno prema građanima, imovini grada i gradskom proračunu, ali i prema sebi samome. Upravo te vrijednosti bile su temelj našeg upravljanja gradom u periodu od 2011. – 2017. te rada u Gradskom vijeću od 2009. -2017. godine. To su vrijednosti za koje smatramo da su jedine ispravne i da ih svojim primjerom moramo vratiti u politiku i nametnuti kao standard ne samo u Varaždinu i Varaždinskoj županiji nego i u cijeloj Hrvatskoj - rekao je Habuš

Na kraju je uputio i poziv biračima da izađu na izbore 16. svibnja i da svojim glasom upravo te vrijednosti, pristojno, pošteno, pametno i odgovorno, vrate u naš grad, jer je to minimum koji građani Varaždina zaslužuju.

habus_predaja_potpisa9.jpg

habus_predaja_potpisa8.jpg