Habek: Zadovoljni smo s rezultatima prvog kruga izbora

N.P. | 25.5.2017. u 11:41h | Objavljeno u Aktualno

U prostorijama SDP-a danas je održana presica za novinare, na kojoj su se Mario Habek, saborski zastupnik i predsjednik Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije, i Barbara Antolić Vupora, kandidatkinja za zamjenicu župana Varaždinske županije, osvrnuli na izborne rezultate prvog kruga lokalnih izbora.

- Mogu reći da smo zadovoljni rezultatima prvog kruga izbora u općinama i gradovima s obzirom na to da smo dobili jednak broj vijećnika kao i prije četiri godine. Također, zadržali smo mjesto gradonačelnika u Ludbregu što nam je bilo izuzetno bitno a novina je to da smo s realnim šansama za pobjedu ušli u drugi krug u općinama Klenovnik i Petrijanec - rekao je Mario Habek, ujedno pozivajući sve birače da izađu u što većem broju na izbore i daju povjerenje ovoj njihovoj koaliciji.

- Ova naša koalicija koja je surađivala posljednjih četiri godina je pokazala da dobro surađuje. Župan Štromar dobro obavlja svoj posao i mi kao stranka u ovom mandatu želimo biti dobar partner kao što smo bili do sada - rekao je Habek, navodeći kako je uvjeren da će njihova nova kandidatkinja za zamjenicu župana, Barbara Antolić Vupora, dati sve od sebe sljedeće četiri godine da pomogne i da doprinos svima onima kojima je potrebno.

Barbara Antolić Vupora zahvalila je svima na glasovima u prvom krugu i pozvala sve birače da izađu na birališta u drugom krugu ako žele drugačiji razvoj županije.

- Ja iza sebe imam rezultate i želim u partnerstvu s drugima postizati rezultate i ovdje za Varaždinsku županiju. Ne poznajem samostalan rad, uvijek sam bila dio tima i onda kada je trebalo obavljati najteže poslove. Vjerujem da ću kao zamjenica župana obavljati posao na isti takav častan način bez obzira na to koliko će to podmetanja i problema izazvati mojim neistomišljenicima - istaknula je kandidatkinja za zamjenicu župana, navodeći kako je za dobre rezultate potrebna i dobra atmosfera suradnje.