FOTO: Vrdoljak na Špancirfestu: Treba upiti ovu pozitivnu energiju

| 23.8.2016. u 18:22h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak danas je posjetio Špancirfest i kako je sam rekao, došao upiti mnogo pozitivne energije.

Vrdoljak je s HNS-ovim gradonačelnicima i načelnicima prošetao Varaždinom, a za Špancirfest je rekao da se radi o festivalu koji je brend Hrvatske.

- Već desetak godina dolazim na Špancirfest sa svojom klapom iz Osijeka, i prije ozbiljnijeg političkog angažmana. Ono što se događa na Špancirfestu postalo je brend Hrvatske. Statusno, ako nisi bio ovdje propustio si jednu ozbiljnu manifestaciju u Hrvatskoj - istaknuo je Vrdoljak dodavši kako treba doživjeti energiju Špancirfesta i upiti što više pozitivne energije.

- Veselim se uličnim performansima, jer generalno građanima fali smijeha i humora - rekao je.

Vidno dobre volje, komentirao je i rezultate ankete prema kojoj Narodna koalicija osvaja 3. Izbornu jedinicu s 8 mandata, odnosno da HNS osvaja 4 mandata.

- Dobre sam volje zato što mislim da treba zabraniti ljudima koji su zločesti i loše volje da dolaze na Špancirfest. Što se tiče anketa, može i mora biti bolje jer nije dobra ni najmanja šansa da nam se ponovi nestabilnost od prije godinu dana. Dobit ćemo i više mandata - naveo je predsjednik HNS-a.

Vrdoljak ce se susresti i sa Zoranom Milanovićem koji također danas dolazi na Špancirfest.