FOTO: Varaždinski HNS-ovci uručili donaciju Socijalnoj samoposluzi

Varaždinske vijesti | 29.6.2016. u 17:33h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Članovi ogranka 5. mjesnog odbora HNS-a u srijedu 29. lipnja uručili su donaciju varaždinskoj Socijalnoj samoposluzi, a tom su im se prilikom pridružili i Goran Habuš, predsjednik HNS-a Varaždin i varaždinski gradonačelnik, kao i Enriko Parlaj, varaždinski gradski vijećnik te direktor Slobodne zone Varaždin.

Riječ je o prehrambenim namirnicama te ostalim potrepštinama koje će volonteri podijeliti korisnicima Socijalne samoposluge.

- Ovo nije prva ovakva akcija, a sigurno će ih ove godine biti još. U organizaciji same humanitarne akcije pomogli su i mladi HNS-a, a ovom prilikom želimo zahvaliti građanima koji su sudjelovali i pomogli korisnicima Socijalne samoposluge – poručili su članovi ogranka 5. mjesnog odbora HNS-a.

Bila je to i prilika da volonteri Socijalne samoposluge gradonačelnika Habuša i prisutne članove HNS-a upoznaju s funkcioniranjem same udruge te da ukažu na probleme s kojima se suočavaju.

Gradonačelnik Goran Habuš obećao je pomoć, kako od strane HNS-a tako i od strane Grada Varaždina. Dogovorena je i daljnja suradnja HNS-a s volonterima Socijalne samoposluge u vidu zajedničkih akcija i organizacije aktivnosti.

Galerija slika