FOTO: Ivanečki HDZ skupom u prirodi oduševio građane i kandidate

V.V. | 31.8.2016. u 16:21h | Objavljeno u Aktualno

Jučer u Prigorcu, u podnožju Ivančice, održano je druženje članova i simpatizera HDZ-a ivanečkog kraja. Skupu su prisustvovali kandidati treće izborne jedinice za hrvatski sabor: Anđelko Stričak, Martina Car Matišić i Dragutin Gotić te pomoćnik ministra obrane general Zdravko Jakop.

Na skupu je istaknuto da HDZ ima najbolji program s razrađenim tehnikama provedbe. To je bitna razlika u odnosu na ostale stranke koje imaju planove želja bez da imaju razrađene mehanizme provođenja pa će i sudbina tih programa biti ista kao i "plana 21" Kukuriku koalicije u proteklom mandatu. HDZ ima realan operativni program i ljude koji će ga provesti i jedino je HDZ u stanju brzo i efikasno pretvoriti našu jedinu državu Hrvatsku u zemlju zadovoljnih ljudi.

Na listi HDZ-a III. izborne jedinice, Ivanec predstavlja ivančanka Martina Car Matišić, 37 – godišnja aktualna potpredsjednica Gradskog odbora HDZ – a i predsjednica Udruge žena HDZ-a “Katarina Zrinski” Grada Ivanca. Martini je velika čast biti na listi za parlamentarne izbore i zastupati ivanečko područje, navikla je na timski rad, profesionalnu karijeru ostvaruje u Uredu državne uprave kao upravna savjetnica za gospodarstvo, te dobro poznaje funkcioniranje upravnog aparata i zna što treba mijenjati i poboljšati. Važno je racionalno poslovanje uprave, ali ne na način da lokalna samouprava troši što manje, kako bi državi ostalo što više, priopćila je Car Matišić, te zaključila da građani plaćaju poreze da bi imali kvalitetan javni servis i od toga se ne smije odustati.

Građanima su se obratili svi prisutni kandidati pozivajući građane da izađu na izbore i zaokruže listu broj 9. koja će vjerodostojno ispuniti predstavljene programe i projekte koji osiguravaju prosperitet, sigurnost i bolju budućnost.

Galerija slika