Čehok o izborima: Prevagnulo je to što su mi umirovljenici dali povjerenje

V.V./Večernji list | 24.5.2017. u 13:12h | Objavljeno u Aktualno

U prvom krugu lokalnih izbora nezavisni Ivan Čehok i njegova lista dobili su uvjerljivo najviše glasova birača, a dobar izborni rezultat Čehok je komentirao u intervjuu objavljenom u današnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista.

- Više od 8.000 glasača nam je dalo povjerenje. To je šaroliko, slojevito građanstvo, idejno od lijevog do desnog centra, ali i krajnja ljevica jer su upravo u mojim mandatima socijalna politika, obrazovanje i otvaranje radnih mjesta bili u središtu - komentirao je Čehok koji smatra kako su mu povjerenje dali i mladi i građani srednje dobi, no kako su prevagnuli umirovljenici.

- U tolikoj mjeri da moji protukandidati sada pokušavaju organizirati izlete umirovljenika u Trsat, što ja zovem političkim prijevozništvom - ironičan je bio Čehok za Večernji.

A da je umirovljenicima simpatičan, bilo je očito još na završnom skupu Čehoka i njegove liste, 19. svibnja na Kapucinskom trgu.

Tada se jedna starija gospođa popela na pozornicu i Ivanu Čehoku uručila buket cvijeća.

Spomenimo i kako je u izbornoj noći u izbornom stožeru Ivana Čehoka viđen otac jednog od kandidata s liste HNS-SDP-HSS-HSU-Laburisti za varaždinsko Gradsko vijeće.

Radi se o umirovljeniku koji je došao dati podršku Ivanu Čehoku i čestitati na dobrom rezultatu.

Označeno u