Bernardić razgovarao s članovima SDP-a i posjetio prenoćište za beskućnike u Varaždinu

V.M./Varaždinske vijesti | 11.10.2016. u 12:00h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Davor Bernardić, kandidat za predsjednika SDP-a posjetio je u ponedjeljak, 10. listopada, Varaždinsku županiju kako bi razgovarao s članovima o problemima u stranci te s njima podijelio svoju viziju SDP-a.

Druženje je počelo u Petrijancu, gdje je Bernardić uz kavu odgovarao na pitanja članova. Jedna od ideja bila je osnivanje Savjeta za branitelje, što je Bernardić podržao i istaknuo kao bitnu stavku u razvoju stranke.

Nakon Petrijanca, druženje je nastavljeno u Varaždinu, gdje su varaždinski SDP-ovci razgovarali s Bernardićem o dosadašnjem funkcioniranju stranke te dali svoje prijedloge kako poboljšati stranku.

Povodom Svjetskog dana beskućnika, Bernardić je posjetio udrugu ''Novi put'' u Varaždinu koja brine o beskućnicima te stalno radi na unapređenju kvalitete života beskućnika. '

- Socijaldemokracija je briga za čovjeka koju pokazujemo solidarnošću s ljudima iz društvenih skupina kojima je pomoć najpotrebnija - rekao je Bernardić.

Uz ručak koji su pripremili štićenici, razgovarao je s zaposlenicima o teškoćama s kojima se susreću i kako ih je moguće riješiti. Tom prigodom, udruzi ''Novi put'' dao je simboličnu donaciju voća i povrća, a štićenici su ga ispratili uz lijepe želje i sreću u daljnjem radu, te mu darovali majicu udruge.

Cjelodnevno druženje završilo je u Ludbregu u ugodnom razgovoru s članovima ludbreškog SDP-a, koji su za Bernardića također imali pitanja i prijedloge za daljnji rad.

Davor_Bernardic_Varazdin_2.jpg

Davor_Bernardic_Varazdin_3.jpg

Davor_Bernardic_Varazdin_4.jpg

Davor_Bernardic_Varazdin_5.jpg

Davor_Bernardic_Varazdin_6.jpg

Davor_Bernardic_Varazdin_7.jpg