Antolić Vupora: "Ne dopustimo još pet godina sramoćenja Hrvatske" Foto: VV arhiva

Antolić Vupora: "Ne dopustimo još pet godina sramoćenja Hrvatske"

Varaždinske vijesti | 3.1.2020. u 10:41h | Objavljeno u Aktualno

SDP Varaždinske županije pozvao je sve građane županije da u nedjelju izađu na izbore i, kako su naveli, "zaustave ovo sramoćenje Hrvatske koje radi HDZ i njihova kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović".

- Glasajte za Zorana Milanovića jer on jedini može vratiti ugled dužnosti predsjednika Republike. Ne dopustimo još pet godina sramoćenja Hrvatske. Ovo je prilika da kažemo NE lopovluku i HDZ-u koji laže i krade građane godinama - poručila je predsjednica županijskog SDP-a Varaždinske županije Barbara Antolić Vupora, dodavši da je "i sama u niz navrata upozoravala na korupciju na nacionalnoj i lokalnoj razini koja je najveći problem hrvatskog društva, a za što je kriv upravo HDZ koji dozvoljava i podstiče koruptivne radnje".

- Glas za Zorana Milanovića je glas protiv lopovluka, laži i HDZ-a, glas za Zorana Milanovića je glas ZA otvorenu, modernu, progresivnu Hrvatsku. Za državnika koji će uvijek braniti interese Hrvatske, zagovarati prava svih građana i govoriti istinu. Za državnika koji Hrvatsku ne dijeli na pravu i krivu, nego poštuje sve građane bez obzira za koga glasaju - izjavila je predsjednica županijskog SDP-a.

- Izađite na izbore i birajte 1, Zorana Milanovića, predsjednika s karakterom, kojemu će Republika Hrvatska i njezin Ustav biti na prvom mjestu - pozvala je birače još jednom da izađu na izbore i da daju svoj glas Milanoviću koji je u prvom krugu u Varaždinskoj županiji osvojio 38 posto glasova te 43 posto u samom gradu Varaždinu.