Alen Leverić Foto: HNS Varaždinske županije

Alen Leverić novi predsjednik HNS-a Varaždinske županije

Varaždinske vijesti | 26.11.2017. u 06:58h | Objavljeno u Aktualno

U petak 24. studenoga održana je izborna skupština HNS-a Varaždinske županije u Domu kulture u Sračnicu. Nakon pozdravne riječi v.d. predsjednice i saborske zastupnice Božice Makar, okupljenim delegatima i gostima su se obratili predstavnici političkih stranka koji su se odazvali pozivu, tajnik HSS-a Varaždinske županije Hrvoje Kapeš te saborski zastupnik i županijski predsjednik HDZ-a Anđelko Stričak.

Prisutni su još bili potpredsjednik Vlade RH i ministar graditeljstva i prostornog uređenja te v.d. predsjednika HNS-a Predrag Štromar i Bernarda Topolko, saborska zastupnica HNS-a iz Međimurske županije.

hns-varazdinska-zupanija-izborna-skupstina-alen-leveric-1.jpg

Više od 80 posto prisutnih delegata na redovnoj je izbornoj skupštini za predsjednika ŽO HNS-a u sljedećem četverogodišnjem mandatu izabralo Alena Leverića, za potpredsjednike Marijana Škvarića i Gorana Habuša, a za članove predsjedništva izabrani su: Mirko Bistrović, Milan Pavleković, Branko Putarek, Mladen Blaško, Damir Šprem, Mirko Korotaj, Božidar Novoselec, Vladimir Stolnik, Mario Sambolec, Jelena Zrinski Berger, Enriko Parlaj, Zvonko Šamec, Alan Košić, Josip Jany, Zoran Kunić, Nikola Žganec, Zoran Hegedić, Božica Makar i Ivica Rukelj.

U Nadzorni odbor ŽO HNS-a izabrani su: Božidar Đuras, Denis Kotolenko i Zorislav Rodek, a u Sud časti ŽO HNS-a izabrani su: Krešimir Grđan, Miro Koren, Zvonko Vugrinec, Josip Šumečki, Damir Hranj i Branka Matavulj. Na prijedlog izabranog predsjednika, za tajnika ŽO HNS-a imenovan je Zlatan Mošmondor.

hns-varazdinska-zupanija-izborna-skupstina-alen-leveric-2.jpg

Alen Leverić u svom je obraćanju prisutnima zahvalio na ukazanom povjerenju te istaknuo kako on i njegov tim preuzimaju jednu vrlo zahtjevnu, odgovornu i časnu dužnost, kao i da će dati svoj maksimalan doprinos u daljnjem organizacijskom jačanju i stabilnosti HNS-a. Kao svoju glavnu zadaću u narednom razdoblju najavio je vraćanje povjerenja građana u Hrvatsku narodnu stranku te da će voditi politiku poštivanja, uvažavanja, tolerancije i podržavanja svih projekata na dobrobit žitelja Varaždinske županije.

hns-varazdinska-zupanija-izborna-skupstina-alen-leveric-3.jpg

Označeno u