Tanya Dimitrova Foto: Martin Novosel

Tanya Dimitrova studentima FOI-ja održala predavanje "Kako otkriti svoju misiju"

| 23.5.2017. u 19:45h | Objavljeno u Društvo

Danas se na Fakultetu organizacije i informatike održalo predavanje dr. sc. Tanye Dimitrove, veleposlanice Republike Bugarske na temu "Kako otkriti svoju misiju". Dimitrova već nekoliko godina živi i radi u Zagrebu kao izvanredna i opunomoćena veleposlanica Republike Bugarske, a paralelno svojim djelovanjem nastoji pomoći što većem broju ljudi, pa tako i mladim, talentiranim i ambicioznim ljudima.

- Moje iskustvo je vrlo pozitivno i sigurna sam da će pomoći ljudima. Moramo si postaviti pravilne želje u životu i ostvariti ih. Zato sam i napisala knjigu da mogu pomoći ljudima - rekla je Dimitrova.

Upravo je na temelju 20 godina iskustva rada s klijentima izdala knjigu samopomoći, a koja je nedavno prevedena i objavljena na hrvatskom jeziku „365 dana(s) Dnevnik za postizanje osobnih ciljeva“.

- Knjigu sam nazvala tako zato što je svaki dan poseban i trebamo živjeti s punim plućima i davati si određena pitanja koja nas vuče dublje u srce i u dušu i usmjerava nas na pravi put. Ja garantiram da svatko tko radi prema toj knjizi može ostvariti svoje ciljeve - objasnila je Dimitrova.

Smatra da mladi ljudi moraju otkriti svoje talente, osloboditi strahove i riješiti se ograničenja u ostvarivanju svojih ciljeva, a sami mogu izgraditi i utjecati na svoju budućnost.

- To je osobni vodič koji usmjerava kako da netko postigne svoje ciljeve, za ljude koji žele napredovati u životu, ljude koji nisu zadovoljni sa trenutnim stanjem u životu i žele ostvariti svoj potencijal - naglasila je Dimitrova.

Tvrdi da je njezina knjiga doprinijela promjeni života na bolje njezinih prijateljica, koje su prve imale prigodu pročitati knjigu.

- Moje prijateljice koje su radile s knjigom su vidjele fantastične rezultate. Jedna od njih ima fantastičnu karijeru i ispeglala je probleme koje je imala kod kuće, druga je riješila svoje financijske probleme riješiti, dok je treća svoje psihičke probleme riješila - zaključila je Dimitrova.

Označeno u