Šesti regionalni (zapadno-balkanski) Moodlemoot na Fakultetu organizacije i informatike

V.V. | 25.11.2016. u 20:04h | Objavljeno u Društvo

Na Fakultetu organizacije i informatike, 26. studenog 2016. godine s početkom u 10 sati, u dvorani 10 (prizemlje Fakulteta) započinje šesti regionalni (zapadno balkanski) MoodleMoot. MoodleMoot je događanje koje okuplja korisnike koji se u nekoj ulozi bave ili su zainteresirani za Moodle (sustav za upravljanje e-učenjem, eng. Learning Management System).

Događanje organiziraju Hrvatska udruga za otvorene sustave Internet (HrOpen), Moodle mreža Srbije (MMS) te Fakultet organizacije i informatike Varaždin koji je ovogodišnji domaćin događanja. Glavni sponzor događanja je tvrtka HSM Informatika koja će prezentirati tehnološka rješenja za obrazovanje.

Skup će okupiti eminentne stručnjake iz regije koji će sa sudionicima podijeliti svoja iskustva u upotrebi, razvoju i nadogradnji popularne otvorene platforme za e-učenje Moodle, kao i mogućnostima integracije s drugim obrazovnim rješenjima.

S obzirom da ovogodišnji predavači dolaze iz osnovnih i srednjih škola, ali i visokoškolskih institucija očekujemo da će predavanja biti podjednako zanimljiva svim sudionicima skupa, neovisno iz koje obrazovne skupine dolaze.

Ovogodišnji skup će otvoriti prof. dr. sc. Neven Vrček, dekan Fakulteta organizacije i informatike te Snežana Marković, pomoćnica ministra za srednje obrazovanje i vaspitanje i obrazovanje odraslih, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Više o događanju možete pročitati na web stranicama skupa.