Početak nastave za 12. generaciju polaznika specijalističkog studija Menadžment poslovnih sustava

VV | 16.3.2021. u 19:05h | Objavljeno u Društvo

Fakultet organizacije i informatike (FOI) od svojih početaka isticao se inovativnošću i prilagodbom svojih studijskih programa potrebama tržišta rada, a to se vrlo dobro vidjelo i 2003. godine, kada je pokrenut poslijediplomski znanstveni studij, a kasnije prilagodbom Bolonjskom procesu i specijalistički studij Menadžment poslovnih sustava, ističu iz FOI-ja.

Nova generacija polaznika, već 12. po redu sa predavanjima započinje 19. ožujka.

Voditelj studija Tihomir Hunjak zajedno je sa članovima Odbora za poslijediplomski studij Menadžment poslovnih sustava Željkom Hutinskim, Stjepanom Dvorskim i Marinom Klačmer Čalopa pozdravio polaznike studija i poželio im uspjeh u stjecanju novih specijalističkih znanja i vještina.

Poslijediplomski specijalistički studij MPS namijenjen je svima koji žele steći nova znanja iz područja vođenja i upravljanja suvremenim poslovnim sustavima, svima koji žele razumjeti međusobne veze organizacije, poslovanja, menadžmenta i utjecaja suvremenih ICT, a stečena znanja primijeniti u rješavanju poslovnih problema. Nastavni program studija prilagođen je potrebama praćenja aktualnog razvoja suvremenih menadžerskih tehnika u upravljanju poduzećima. U izvođenju nastavnog programa sudjeluju ugledni hrvatski stručnjaci koji su svojim znanjem i iskustvom na raspolaganju studentima sve do izrade završnog specijalističkog rada. 

Studij traje 3 semestra, a završetkom studija stječe se 90 ECTS bodova i akademski naziv sveučilišni/a specijalist/ica menadžmenta poslovnih sustava, odn. skraćenim nazivom univ.spec. oec. menadžmenta poslovnih sustava.