Oproštajem od osmaša, priredbom i utakmicom toplički učenici završili nastavnu godinu

J.Š./Varaždinske vijesti | 19.6.2017. u 15:50h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Zadnji je dan nastave u topličkoj školi protekao vrlo zanimljivo, zabavno i emotivno, osobito za osmaše koji su se posebnim programom oprostili od škole, svojih razrednika, učitelja, ostalih učenika i svih djelatnika škole.

Sve su okupljene dirnuli čitanjem pisama zahvale svim učiteljima, razrednicima i ravnateljici. Nikoga nisu ostavile ravnodušne i pripremljene prezentacije u kojima su se prisjetili nekih zanimljivih događaja ili sličica iz školskog života tijekom osmogodišnjeg školovanja.

Za sve su učitelje, djelatnike i ravnateljicu Goranku Štefanić pripremili prigodne darove u znak zahvalnosti. Nagrade, priznanja i zahvalnice uručila je i ravnateljica škole Goranka Štefanić svim učenicima koji su uz talent udružili rad i volju za stjecanje znanja te su sudjelovali na natjecanjima i postigli opažene rezultate. Osim učenika, nagrade i zahvalnice su dobili svi mentori za vrstan rad s učenicima i uspješno sudjelovanje na natjecnjima.

Učiteljice hrvatskoga jezika Ana Lodeta i Sanja Habek te učiteljica razredne nastave Biserka Bešenić pripremile su kratku priredbu u kojoj su učenici izvodili dramsko – scenske nastupe, predstavljali nagrađene projekte i plesali.

Učenici svih razreda su posebno zanimanje i interes pokazali za polufinale i finale Školskog nogometnog turnira za dječake od 5. do 8. razreda koji je organizirao profesor tjelesne i zdravstvene kulture Mario Sremec.

Tako je u finalu 8.a razred pobijedio 8.b s rezultatom 1:0 i osvojio 1. mjesto. Treće je mjesto osvojio 6.b koji je sa 7:3 u polufinalu pobijedio 5.b razred. Sve su se ekipe srčano borile, a potporu su im davali glasni navijači s tribina.

Završna je priredba održana i u PŠ Petkovec u poslijepodnevnim satima. Učenici su pripremili prigodni program te se oprostili s četvrtašima. Završnoj su priredbi prisustvovali brojni roditelji, braća, sestre, bake i djedovi te ravnateljica škole Goranka Štefanić.