Na Danu Sveučilišta u Zagrebu nagrađeni student i djelatnici FOI-ja

J.Š./Varaždinske vijesti | 8.11.2016. u 13:51h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Na svečanoj sjednici Senata povodom Dana Sveučilišta u Zagrebu nagrađen je jedan student i dva djelatnika Fakulteta organizacije i informatike koja se održal u četvrtak 3. studenoga u auli Rektorata Sveučilišta u Zagreb.

Svečanom događanju prisustvovali su predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, ministar znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Pavo Barišić i predsjednik Rektorskoga zbora Republike Hrvatske prof. dr. sc. Šime Anđelinović.

Tom prigodom je rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras uručio posebna priznanja studentima i profesorima Sveučilišta te spomen medalje profesorima Sveučilišta u Zagrebu umirovljenima u akademskoj godini 2015./2016.

Spomen medalju primio je prof. dr. sc. Mirko Maleković - za dugotrajan i predan rad te za značajan doprinos znanstvenoj i akademskoj zajednici.

Posebna priznanja primili su doc. dr. sc. Mario Konecki - za doprinos vidljivosti Sveučilišta u Zagrebu izgradnjom novih mrežnih stranica Sveučilišta i kao mladom znanstveniku za četiri znanstvena rada nagrađena na međunarodnim konferencijama te student Ivan Oršolić - za najbolje rješenje na Međunarodnom ljetnom susretu mladih stručnjaka iz sigurnosti.