Čehok prvašićima podijelio reflektirajuće prsluke

N.P. | 4.9.2017. u 14:43h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Prvi dan nastave svečano su obilježili i u III. osnovnoj školi u Biškupcu gdje je gradonačelnik Ivan Čehok, zajedno sa svojim zamjenicima, prvašićima i roditeljima čestitao na prvom danu nastave, te im ujedno podijelio reflektirajuće prsluke.

- Prije svega treba čestitati svim roditeljima koji su danas doveli djecu, pogotovo ovdje u Biškupcu gdje ove godine imamo tri razreda, odnosno jedan razred više u odnosu na prethodne godine. Nije samo smisao školstva imati dobre materijalne uvjete nego prije svega da imamo dobru pedagošku skrb. Zahvaljujem svim nastavnicima i uvjeren sam da će dati sve od sebe da brinu o toj djeci da ih obrazuju, da ih odgajaju i da im pružaju onu skrb koja je potrebna u današnjem svijetu. Školstvo i obrazovanje traje cijeli život, i ovo je samo njihov početak - rekao je gradonačelnik Čehok, pritom apelirajući na sve građane, posebice vozače, da pripaze na cesti i na pješačkim prijelazima.

U Varaždinu u novu školsku godinu kreće 421 prvašić, odnosno ukupno 3.400 osnovnoškolaca pri čemu pročelnica Danijela Vusić ističe kako raste broj učenika