Potpisan sporazum o suradnji FOI-ja i Ekonomskog instituta Foto: FOI

Potpisan sporazum o suradnji FOI-ja i Ekonomskog instituta

I.D./Varaždinske vijesti | 16.10.2015. u 12:36h | Objavljeno u Društvo

Danas, 16. listopada potpisan je sporazum o suradnji između Fakulteta organizacije i informatike i Ekonomskog instituta, Zagreb u području obrazovanja znanosti i istraživanja

Sporazum je za Ekonomski institut, Zagreb potpisala ravnateljica dr.sc. Dubravka Jurlina Alibegović, a za Fakultet organizacije i informatike dekan prof.dr.sc. Neven Vrček.

Sporazumom je dogovorena suradnja u područjima: Potpora i suradnja na području obrazovanja i istraživanja, Priprema i provedba zajedničkih projekata, Zajednička organizacija konferencija, simpozija, seminara i drugih znanstvenih i stručnih skupova, Razmjena znanstvenih publikacija i obrazovnih materijala, Razmjena istraživača i nastavnika s ciljem unapređenja njihovih kompetencija, Razmjena iskustva na projektima primijenjenog istraživanja i razvoja, Zajednička suradnja s akademskim i istraživačkim institucijama u Republici Hrvatskoj i inozemstvu, Razmjena kontakata u okviru akademske i istraživačke zajednice, te Zaštita i komercijalizacija inovacija i intelektualnog vlasništva nastalih u zajedničkim istraživanjima i projektima.