Kadar iz spota "Mojoj majici" Foto: Dunja Dospaj

VIDEO: Hladno pivo ima spot za pjesmu "Mojoj majici"

| 13.10.2015. u 20:48h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Hladno pivo uoči koncerta u Varaždinu 17. listopada predstavlja spot za pjesmu "Mojoj majici". Spot je sniman prije tri tjedna na koncertu na Šalati u Zagrebu, a posjetitelji su bili pozvani da odjenu svoje najdraže majice, izvijestili su iz agencije Hamar Media. Neki su napravili vlastite majice, neki su pokazali svoje najdraže simbole i poruke, a neki su nosili majice najdražih bendova. Redatelj spota je Tomislav Fiket.

Cijelu smo feštu snimali s pet kamera kako bismo što vjernije dočarali atmosferu pune Šalate i tu povezanost između Piva i njihovih fanova. Ova video priča ipak nije samo klasični koncertni spot već i svojevrsna zahvala fanovima – opisao je svoje dojmove redatelj, kojem je to 25. spot u karijeri.

Spot su snimali Mario Marko Krce, Josip Ivančić, Milan Krkač i Branko Pašić, a atraktivne zračne kadrove "cable camom" odradili su Davor Crnogorac, Marko Butraković te Robert Godrijan iz CRAFT-a. Spot je montirao Marin Juranić, filmski montažer koji je montirao i filmske hitove poput Sonja i Bik, Kenjac, Sve džaba… Završna obrada slike rađena je u Berlinu, a radio ju je Fran Sokolić, jedan od samo deset primljenih studenata na Studij "color gradinga" na Berlinskoj filmskoj akademiji.

Inače, Hladno pivo natječe se za nagradu MTV EMA 2015. u kategoriji Best Adria Act, glasovanje traje do 14. listopada u ponoć, a glasovati se može na ovom linku.

Video sadržaj