Završila prva faza uređenja: U središnjem lepoglavskom parku postavljena nova rasvjeta Foto: Grad Lepoglava

Završila prva faza uređenja: U središnjem lepoglavskom parku postavljena nova rasvjeta

Varaždinske vijesti | 3.5.2020. u 11:00h | Objavljeno u Našim krajem

Središnji gradski park u Lepoglavi, u neposrednoj blizini novouređene zgrade gradske uprave, osvijetljen je s 11 novih rasvjetnih tijela koja su zamijenila dosadašnje rasvjetne stupiće.

Stupići koji su često bili meta vandalskih napada uklonjeni su, zajedno s postojećom betonskom podlogom, a postavljeno je novih 11 rasvjetnih stupova, visine 4 metra, s visokoenergetski učinkovitim parkovnim LED svjetiljkama snage 35W. Time je znatno povećano osvjetljenje parka, a smanjena je instalirana snaga rasvjete sa 460W na 385W.

- Postavljanjem novih rasvjetnih tijela Grad Lepoglava uspješno je kraju priveo prvu fazu uređenja središnjeg gradskog parka. U sljedećim fazama planiramo urediti postojeću fontanu i staze čime bi ovaj park građanima pružio zadovoljstvo boravka u jednom uređenom i ugodnom okruženju, a i svima onima koji prošetaju ovim dijelom Lepoglave– istaknuo je lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić.

Iznos ugovorene vrijednosti izvedbe radova na izmjeni rasvjete u parku je 74.656,25 kuna s PDV-om. Radovi su, temeljem provedenog postupka javne nabave, bili povjereni domaćoj tvrtki ELDUS iz Bednjice.

lepoglava_rasvjeta_30-04-2020_01.jpg

lepoglava_rasvjeta_30-04-2020_02.jpg

Označeno u