Uređenje prometnica: Ulica Miroslava Krleže u Sračincu uskoro u novom ruhu Foto: Općina Sračinec

Uređenje prometnica: Ulica Miroslava Krleže u Sračincu uskoro u novom ruhu

Varaždinske vijesti | 28.10.2019. u 08:00h | Objavljeno u Našim krajem

Veliko gradilište otvoreno je na još jednoj ulici u Sračincu. Ovaj put na red za potpuno uređenje došla je ulica Miroslava Krleže

- Upravo smo započeli s radovima na rekonstrukciji ove ulice, koje smo aplicirali za sufinanciranje Ministarstvu graditeljstva i prostornog uređenja ministra Predraga Štromara. Sredstva su nam odobrena, radi se o 336.000 kuna za izvanredno održavanje dijela Ulice Miroslava Krleže. Ukupna vrijednost ovog projekta je nešto viša od milijun kuna. I ovu ćemo ulicu urediti kao i sve ostale u našoj općini, po najvišim standardima uređenja, - rekao je načelnik Općine Sračinec Božidar Novoselec, koji je zajedno sa zamjenikom načelnika Krunoslavom Lukačićem obišao radove. 

Na južnoj strani ulice uskoro će biti pješačka staza, a s druge strane zelene površine, gdje će se zasaditi nisko raslinje. Ulica Miroslava Krleže je sada došla na red za obnovu, jer je to trenutno jedina ulica u kojoj su završeni poslovi postavljanja kanalizacije, a što je preduvjet za asfaltiranje i uređenje. Očekuje se da će radovi biti završeni prije kraja ove godine.

Radovi_Sračinec_2.jpg

Radovi_Sračinec_1.jpg