Svečano otvoren novouređeni vatrogasni dom DVD-a Podevčevo Foto: Novi Marof

Svečano otvoren novouređeni vatrogasni dom DVD-a Podevčevo

Varaždinske vijesti | 26.3.2019. u 15:05h | Objavljeno u Našim krajem

U subotu, 23. ožujka, u suradnji s Gradom Novim Marofom i gradonačelnikom Sinišom Jenkačem, DVD Podevčevo je povodom 88. sjednice Skupštine svečano otvorio novouređeni vatrogasno-društveni dom i vatrogasno spremište.

Uz gradonačelnika Sinišu Jenkača, dopredsjednika VZG Novi Marof Marijana Građiščaka i predsjednika DVD-a Podevčevo Ivicu Đurina, prisutni su bili i predstavnici susjednih DVD-a Novi Marof, Remetinec, Strmec, Sudovec, Beletinec-Krušljevec i DVD-a Knauf Insulation te predstavnici NK Čevo, Udruge žena Podevčeva i Eko-udruge Čevo.

Predsjedniku DVD-a Ivici Đurinu ključeve je predao gradonačelnik Jenkač nakon čega je ispred doma nastavljeno sa sjednicom Skupštine i cjelovečernjim druženjem s mještanima naselja Podevčevo.

Grad Novi Marof osigurao je potreban materijal, a članovi DVD-a su dobrovoljno odradili posao na obnovi zgrade na kojoj je napravljena izolacija i fasada, nova keramika, novi WC i nova kuhinja te novi ormari i vrata za opremu.

- Zahvaljujem svim članovima DVD-a Podevčevo koji su svoje slobodno vrijeme potrošili da bi vatrogasci imali prikladno mjesto za druženje i spremište kakvo zaslužuje svaki DVD. Zahvala i gradonačelniku koji se odaziva svakom našem pozivu i pomaže u svakoj zamolbi koja mu je upućena - zaključio je Ivica Đurin.

dvd_podevcevo_8.jpg

dvd_podevcevo_6.jpg

dvd_podevcevo_5.jpg

dvd_podevcevo_7.jpg

dvd_podevcevo_1.jpg