Reformisti Gradske organizacije Ivanec pokrenuli inicijativu saniranja ceste u Vuglovcu

V.V. | 20.3.2018. u 08:42h | Objavljeno u Našim krajem

Reformisti Gradske organizacije Ivanec zajedno s građanima Vuglovca pokrenuli su inicijativu saniranja ceste u Vuglovcu.

- Problem te ceste seže od 2012. godine kada je gradonačelnik Batinić pozvao mještane na razgovor vezano na proširenje i saniranje ceste. Nakon obavljenog razgovora zaključeno je da se problem ne može riješiti jer je cesta u nadležnosti Županijske uprave za ceste te za istu nema dovoljno osiguranih financijskih sredstava - ističu NS REformisti u priopćenju.

Smatraju kako volje od strane gradonačelnika za pokretanjem te inicijative nije bilo te da je pomoć da građani dobiju dostojnu cestu  izostala, bez obzira što ide kroz mjesto u kojem on živi.

- Nakon rastapanja snijega problemi su postali još veći, što jasno prikazuju i fotografije - kažu u svom priopćenju te pojašnjavaju kako su razgovor s nezadovoljnim građanima obavili predsjednica Gradske organizacije Ivanec Jelena Pavleković i potpredsjednik Maček.

Nakon toga, na teren su izašli predstavnici Županijske uprave za ceste i nakon potpisane peticije od strane građana te ulice dogovorena je sanacija ceste i stavljanje novog sloja asfalta čim vremenske prilike to dozvole.

- Razgovor, pregled ceste i dogovor oko sanacije riješeni su u tjedan dana. Nakon šest godina stanari Vuglovca dobiti će toliko traženi i potreban novi asfalt. Da bi cijela ta priča dobila i komičan epilog prošle godine prije izbora stavljen je novi asfaltni sloj po glavnoj cesti u Vuglovcu tako da gradonačelnik ide do svoje kuće po novom asfaltu na glavnoj cesti mada ima prilaz i na ovu drugu cestu - ističe se u priopćenju.

- Ovakvim malim, ali ljudima važnim akcijama želimo pokazati da su nam građani na prvom mjestu. I dalje ćemo se truditi slušati njihove svakodnevne potrebe, a vjerujem da će ljudi to znati i prepoznati - naglasila je Pavleković.

Označeno u