Prikupljaju se zahtjevi za kupnju stana iz POS-a na području općine Cestica

vv | 18.2.2021. u 08:00h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Radi utvrđivanja rezervne liste reda prvenstva, objavljen je Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kupnju stana iz Programa društveno poticane stanogradnje (POS) na području općine Cestica

Općina Cestica pokrenula je provedbeni program izgradnje višestambene zgrade na području općine Cestica koja je predviđena na čkbr. 1334/3 k.o. Radovec.

Pravo na podnošenje zahtjeva za kupnju iz Programa POS-a na području općine Cestica imaju svi građani, državljani RH. Zahtjev za kupnju sa potrebnim prilozima podnosi se na posebnom obrascu koji se može preuzeti u prostorijama Općine Cestica, i to od 9 do 14 sati, ili sa WEB stranice Općine Cestica : www.cestica.hr

Zahtjev za kupnju kuće u nizu, s traženom dokumentacijom u prilogu, predaje se poštom, u zatvorenoj omotnici ili osobno u Jedinstveni upravni odjel Općine Cestica do zaključno 31. ožujka 2021. godine .

Bodovanje i uvrštavanje na Listu reda prvenstva provest će se u skladu s Odlukom o uvjetima, mjerilima i postupku za utvrđivanje reda prvenstva za kupnju kuća u nizu iz Programa društveno poticane stanogradnje na području općine Cestica. Konačna lista reda prvenstva se objavljuje na WEB stranici Općine Cestica te pismeno svim podnositeljima zahtjeva, po donošenju odluke o podnesenim prigovorima.

Označeno u