Potpisan ugovor: U pripremi poslovi za gradnju kanalizacije u dvije novomarofske ulice Foto: Grad Novi Marof

Potpisan ugovor: U pripremi poslovi za gradnju kanalizacije u dvije novomarofske ulice

J.Š./Varaždinske vijesti | 24.10.2018. u 19:23h | Objavljeno u Našim krajem

U Novom Marofu, u ulicama Ljudevita Gaja i u produžetku Ulice Miroslava Krleže, bit će izgrađena kanalizacija. Ugovor o gradnji sekundarne kanalizacije u Ulici Ljudevita Gaja te produžetku kanalizacije u Ulici Miroslava Krleže potpisali su gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač i direktor Vodogradnje Varaždin, Tomislav Kezelj.

– Riječ je o izgradnji kanalizacijskog sustava na koji će se u skoro vrijeme priključiti novi objekt Centra za socijalnu skrb. Također, i kada se dogradi objekt dječjeg vrtića omogućit ćemo njegovo priključenje na spomenuti kanalizacijski sustav. Kada uzmemo u obzir ovu investiciju te izgradnju Centra za socijalnu skrb i skoru dogradnju dječjeg vrtića, samo na tom malom dijelu grada govorimo o investicijama vrijednim oko 15 milijuna kuna – rekao je novomarofski gradonačelnik Siniša Jenkač. Dodao je da će se po završetku izgradnje kanalizacijskog sustava u tom dijelu grada urediti parkirne površine.

Cijena radova na kanalizaciji u Novom Marofu iznosi 298.800,94 kuna, u što je uključen PDV. Radovi bi trebali biti izvedeni u nutar 90 dana, a u tijeku su pripremni poslovi.