Poklon paketi Crvenog križa potrebitima s područja Brezničkog Huma

J.Š./Varaždinske vijesti | 22.12.2020. u 15:46h | Objavljeno u Našim krajem

Osobama slabijega imovinskog stanja, nepokretnima i teško pokretnim osobama kao i ovima koje žive u staračkim samačkim domaćinstvima proteklih su dana volonteri Društva Crvenog križa Varaždinske županije, gerontodomaćice i članovi Dobrovoljnih vatrogasnih društava podijelili više od 600 poklon paketa prehrambenih namirnica u kojima su bili piletina, vino, mlinci, ulje, brašno, jaja, krumpir, negazirana voda, čaj, kava, ulje, riža i šećer.

- Riječ je o onim namirnicama da bi blagdanski stol ovih božićnih i novogodišnjih dana bio potpuniji i kako bi oni potrebiti za blagdane bili sretniji – napominje ravnatelj Društva Crvenog Križa Varaždinske županije Nebojša Buđanovac, zahvalivši Varaždinskoj županiji, vatrogascima, gerontodomaćicama i volonterima Crvenog križa na inicijativi prilikom organizacije akcija.

Županijski vatrogasni zapovjednik Ivica Labaš izrazio je zadovoljstvo uključenošću u ovaj projekt.

- Kada treba pomoći, mi smo uvijek tu. Hvala Županiji što nas je prepoznala kao partnera na ovome projektu, odnosno nekoga tko može pomoći i odraditi posao - rekao je Labaš.

Načelnik općine Breznički Hum Zoran Hegedić zahvalio je vatrogascima i gerontodomaćicama s područja općine koji su sudjelovali u ovoj akciji i preuzeli poklon pakete potrebitima s područja Brezničkog Huma, te svima skupa zaželio sretan Božić i Novu godinu.