Podnevni doček Nove godine u Vidovcu uz sarmu, čaj, kuhano vino i kolače, a u Novom Marofu... Foto: Općina Vidovec / ilustracija

Podnevni doček Nove godine u Vidovcu uz sarmu, čaj, kuhano vino i kolače, a u Novom Marofu...

Varaždinske vijesti | 31.12.2018. u 07:47h | Objavljeno u Našim krajem

Općina Vidovec, u suradnji s vidovečkim udrugama i općinskim Povjerenstvom za razvoj ruralnog turizma, u ponedjeljak 31. prosinca organizira podnevni "Ispraćaj stare i doček Nove godine: Memorijal Zdravko Cafuk".

Okupljanje započinje u 11,00 sati u dvorištu Vatrogasnog doma u Vidovcu.

- Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i da uz prigodan program, sarmu, čaj, kuhano vino i kolače zajedno u podne ispratimo staru i dočekamo novu 2019 godinu - poručuju iz Općine Vidovec.

Raniji doček nove, 2019. godine, priređuje se i u Novom Marofu. Kod KC Ivan Rabuzin – na vanjskoj pozornici već od 10 sati zabavljat će okupljene grupa Joy, udruga Pinta pobrinut će se za kuhano vino, a Motomrazovi će razveseliti najmlađe sa slatkišima. Točno u 12.00 sati baloni s novogodišnjim željama poletjet će put neba.

Prisutni će moći osvojiti i pokoju nagradu u bogatoj. Voditelj programa je Kristijan Petrović – Kiki.

Ovogodišnja velika novost je i Zimski ŠIC NA BIC – u organizaciji Udruge Mladi za Marof koja već dugi niz godina organizira jednu od najuspješnijih biciklijada ovog dijela Hrvatske. Tako će zaljubljenici u ovaj sport startati u 10 sati od Stare škole na rutu od 10 km sa ciljem na – Dočeku Nove u PODNE kod KC Ivan Rabuzin i tako dodati novu vrijednost ovom događanju.

 

Doček-plakat-2019-zadnje-768x543.jpg