Na nogometnom igralištu NK Vinica nove montažne tribine s 295 sjedećih mjesta

Varaždinske vijesti | 27.10.2019. u 13:00h | Objavljeno u Našim krajem

Na nogometnom igralištu NK Vinica postavljene su montažne tribine sa 295 sjedećih mjesta ukupne vrijednosti 458.000,00 kn koje su se počele postavljati polovicom rujna. Tribine su ovih dana gotovo dovršene, još je potrebno postaviti zaštitnu ogradu, gazište i napraviti završno planiranje.

- S obzirom na to da tribine nisu u potpunosti dovršene ne preporučujemo da se boravi na njima te ih svaki gledatelj koji ih koristi prije tehničkog pregleda i preuzimanja, koristi na vlastitu odgovornost. Tribine su doprinjele posebnom vizualnom efektu i apsolutno su se uklopile u prostor, a samo gledanje utakmice s njih bit će posebni ugođaj za svakog navijača - ukazuju iz Općine.

Tribine su sufinancirane sredstvima Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj u iznosu od 252.000,00 kn putem LAG-a Sjeverozapad. Preostali iznos osigurava Općina iz svog proračuna , a što će se jednim dijelom (70 %) potraživati iz Fonda za sufinanciranje EU projekta na lokalnoj i regionalnoj razini Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

- Pozivam sve još jednom na oprez, a osobito one najmlađe te njihove roditelje da pripaze prilkom boravka djece na tribinama - izjavio je načelnik Marijan Kostanjevac.

Označeno u