Mještani općine Gornji Kneginec štete od mraza mogu prijaviti do 23. travnja Foto: ilustracija

Mještani općine Gornji Kneginec štete od mraza mogu prijaviti do 23. travnja

Varaždinske vijesti | 14.4.2021. u 18:47h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Pozivaju se mještani s područja općine Gornji Kneginec koji imaju veću materijalnu štetu na poljoprivrednim, voćarskim i vinogradarskim kulturama, a koja je nastala uslijed prirodne nepogode mraza u razdoblju od 2. do 9. travnja, da prijave nastalu štetu.

Šteta se prijavljuje nadležnom Općinskom povjerenstvu za procjenu šteta od prirodnih nepogoda, a prijave sa cjelokupnom dokumentacijom dostavljaju se putem e-pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., u razdoblju od 12.-23. travnja. Šteta se prijavljuje na propisanom obrascu PN – Prijava štete od prirodne nepogode, dostupnom na službenoj internetskoj stranici Općine Gornji Kneginec.

- Molimo sve mještane koji namjeravaju prijaviti nastalu štetu da obavezno preuzmu propisani obrazac za prijavu štete, kako bi se izbjeglo okupljanje i zadržavanje zbog izuzetno loše situacije nastale uslijed pandemije Covida-19 - napominju iz Općine Gornji Kneginec.

Za sve upite ili nejasnoće kod ispunjavanja obrazaca mještani se mogu javiti Općini Gornji Kneginec putem telefona: 042/242-150.