Međunarodni dan mladih: UMAMI Vinica organizira predavanje o Transformaciji obrazovanja Foto: UMAMI Vinica

Međunarodni dan mladih: UMAMI Vinica organizira predavanje o Transformaciji obrazovanja

Varaždinske vijesti | 9.8.2019. u 19:43h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Povodom Međunarodnog dana mladih, Udruga mladih UMAMI Vinica će u svojoj općini organizirati edukativni i zabavni program. Obilježavanje dana održati će se u subotu, 10. kolovoza u prostorijama Općine Vinica s početkom u 16 sati.

Tema ovogodišnjeg Međunarodnog dana mladih je Transformacija obrazovanja pa je Udruga tim povodom pripremila zanimljivo predavanje koje će odgovoriti na pitanje zašto volontirati i sudjelovati na razmjenama mladih. Na info pultovima posjetitelji će saznati nešto više o kurikularnoj reformi i prednostima cjeloživotnog učenja. Također naučiti će ponešto i o razmjenama mladih Erasmus plus, volontiranju, te darivanju krvi. Za posjetitelje Udruga organizira i zabavni program pod nazivom Music is a feeling i Hawaii party.

Ove aktivnosti Udruge mladih UMAMI Vinica podržane su od strane Općine Vinica, Ministarstva odgoja i obrazovanja, Agencije za mobilnost i razmjenu Europske Unije, Gradskog crvenog križa Varaždin, Ugostiteljskog obrta Castle, Radio postaje Radio sjeverozapad, Caffe bara Vinibar, OPG-a Dobrotić, NM Hrženjak j.d.o.o., cafe bara Calypto, caffe bara Monaco i Gavrić montaže.

plakat-01.jpg