Masovan odaziv ivanečkom Uskrsnom sajmu

V.V. | 11.4.2017. u 10:33h | Objavljeno u Našim krajem

Prekrasna atmosfera vladala je u subotu, 8. travnja, na ivanečkoj špici, gdje je Grad Ivanec u suradnji s dvadesetak KUD-ova, udruga, OPG-ova, vrtića, školskih učeničkih zadruga i domova priredio tradicionalni Uskrsni sajam.

Pridružile su mu se i ženske inicijative političkih stranaka HNS-a, HDZ-a i SDP-a, s time da su esdepeovke na svom štandu humanitarno prikupljale sredstva u sklopu akcije Najdraži cvijet Ane Rukavina.

Ovogodišnji sajam bio je masovno posjećen, a tomu je – uz velik trud izlagača koji su se sjajno pripremili za izložbu te na svojim štandovima izložili prikaz tradicijskog i modernog Uskrsa - svakako pridonio i prekrasan proljetni dan. Pod vodstvom uskrsnog zeca Franca i zečice Vedrane, mališani dječjih vrtića Ivančice i Bambi na špici su bojali i crtali te oslikavali goleme pisanice.

Nakon što su i mali i veliki pisanicama okitili uskrsno drvce na špici, klinci su se nastavili zabavljati uz niz veselih uskrsnih igara, a potom su posjetili korisnike Caritasova doma sv. Ivana Krstitelja te bake i djedove darivali pisanicama i razveselili ih pjesmom i stihovima.

Izložbu je obišao gradonačelnik Milorad Batinić.

Označeno u