Ljubešćica: Za opremanje kuhinje Dječjeg vrtića "Leptirić" 172.000 kuna Foto: Općina Ljubešćica

Ljubešćica: Za opremanje kuhinje Dječjeg vrtića "Leptirić" 172.000 kuna

Varaždinske vijesti | 28.5.2019. u 16:41h | Objavljeno u Našim krajem

Načelnik Općine Ljubešćica Nenad Horvatić zaključio je Ugovor o nabavi robe za opremanje Dječjeg vrtića "Leptirić" Ljubešćica s trgovačkim društvom Eluss iz Varaždina, vrijednosti 172.375,00 kuna (s PDV-om).

Ugovor je zaključeni temeljem provedenog postupka jednostavne nabave slanjem poziva na dostavu ponuda na adrese tri gospodarska subjekta po vlastitom izboru od 1. travnja 2019.godine i objavom na web stranici Agencije za plaćanje u poljoprivredi 5. travnja 2019. godine, Mjera: 19.2 – Provedba LRS - 7.4.1 –LAG, sukladno natječaju za provedbu tipa operacije 2.1.1. Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti, ostalu povezanu infrastrukturu te turističku infrastrukturu koji provodi Lokalna akcijska grupa „Prigorje- Zagorje“ za opremanje Dječjeg vrtića "Leptirić" Ljubešćica.

Opremanjem kuhinje dječjeg vrtića poboljšat će se uvjeti za pripremanje hrane te će se samim time podići razina standarda organizirane njege, odgoja, obrazovanja i zaštite djece.