Kontakt telefon i e-mail Stožera civilne zaštite Općine Gornji Kneginec

| 20.3.2020. u 15:47h | Objavljeno u Našim krajem

Stožer civilne zaštite Općine Gornji Kneginec obavještava građane da sva pitanja u vezi funkcioniranja rada i života u novonastalim okolnostima u Općini Gornji Kneginec mogu uputiti na broj 098-331-242 ili na novootvoreni e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Sukladno Odluci nacionalnog Stožera, Stožer civilne zaštite Općine Gornji Kneginec osigurava provedbu i nadzor provođenja protuepidemijskih mjera na svom području, stoga će Stožer svoje aktivnosti provoditi sljedećih 30 dana u interesu sigurnosti i zdravlja građana, a odnose se na provođenje zabrane održavanja svih javnih događanja i okupljanja više od 5 osoba na jednom mjestu, obustave rada ugostiteljskih objekata svih kategorija, uslužnih djelatnosti, vjerskih okupljanja i drugih.

Također, Stožer je upoznao prodavaonice i objekte koji nastavljaju s radom o obavezama vezano za sprečavanje gužvi, obilježavanja objekata obavijestima, preporukama i mjerama o strogoj mjeri socijalnog distanciranja, primjenama mjera pojačane higijene te osiguravanje punktova s dezinfekcijskim sredstvima.