Tajni plan HDZ-a i Mosta: Središte regije sjever postaje - Ludbreg, Bilić to pozdravlja!?

vv | 1.4.2017. u 13:25h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić, kako su izvijestili danas iz njegovog ureda, iznio je detalje tajnog plana koji predviđa ukidanje županija te stvaranje pet regija ili velikih županija, ali i vraćanje teritorijalnog ustroja na 123 grada koji bi jamčili ravnomjeran razvoj i stabilan ustroj cijele Hrvatske.

-I dok je javnost zaokupljena uglavnom problemima oko Agrokora te praćenjem donošenja Lex Agrokor, ostala je gotovo neprimijećeno započinjanje ostvarivanja jednog važnog predizbornog obećanja MOST-a i HDZ-a. Ono što je tu za Ludbreg posebno važno jest da bi postao središte regije sjever, vele u uredu te naglašavaju da ovo prava čestitka Ludbregu koji baš danas obilježava i rođendan Ludberge, svoje zaštitnice, kao i Dan centra svijeta.

Gradonačelnik Bilić, kako dodaju, misli da je to i posve logično jer je Ludbreg jedan od najstarijih gradova sjeverne Hrvatske, jedino priznato papinsko proštenište u Hrvatskoj te najrazvijeniji mali grad koji je dobro prometno povezan sa svim dijelovima sjevera, što najbolje pokazuju gosti i ulagači sa svih strana svijeta, među kojima je i Indija.

 

Označeno u