FOTO U Trnovcu održana 2. po redu Trnovečka biciklijada

Varaždinske vijesti | 18.9.2022. u 10:00h | Objavljeno u Našim krajem

Sportska udruga ''Kopakabana'' iz Trnovca organizirala je, uz pomoć općine Trnovec Bartolovečki, 2. Trnovečku biciklijadu. Biciklistima se pridružila i načelnica, Verica Vitković.

Biciklijada je održana 10. rujna s početkom u 10 sati, a odazvalo se stotinjak biciklista. Ruta je bila duga otprilike 36 kilometara, a nakon starta u Trnovcu, biciklisti su se zaputili u općinu Jalžabet gdje ih je na okrijepnom punktu dočekao načelnik Općine Jalžabet Rajko Solar.

Nakon Jalžabeta, nastavili su prema Šemovcu, gdje su im se na drugom punktu pridružili zainteresirani biciklisti i nastavili put prema Zamlaki gdje je bio treći punkt. Nakon Zamlake, ruta je vodila preko Šemovca, Štefanec Marofa sve do do Žabnika, gdje je bio kraći odmor.

Oko 14.30 h biciklisti su se vratili u Trnovec, gdje je pripremljen domjenak za sve sudionike. Predsjednik SU ''Kopakabana'' Davor Žmuk, zadovoljan je održanom biciklijadom:

''Vrijeme je bilo odlično, svi sudionici jako su zadovoljni, nije bilo kotizacije, a svim sudionicima osigurali smo i majice. Bilo je jako lijepo.'' rekao je Žmuk.

Galerija slika