FOTO Placom u Cestici nastavljen program obilježavanja Dana Općine Cestica Foto: Dražen Novosel

FOTO Placom u Cestici nastavljen program obilježavanja Dana Općine Cestica

Varaždinske vijesti | 7.9.2024. u 11:35h | Objavljeno u Našim krajem

Pripremljeno je niz programa povodom proslave Dana Općine Cestica. Nastavljeno je današnjim Placom u Cestici, koji se kod općinske zgrde održava do 13 sati.

Mještane očekuje bogata ponuda OPG-ovaca koji nude svježe voće, povrće, med, jaja i domaće proizvode kao što su džemovi, rakije, likeri...

U sklopu placa u Cestici u ponudi je i gastro ponuda i ponuda pića OPG-a Županić, dok oni najmlađi imaju prilike za zabavu uz napuhanac.

Cijela manifestacija popraćena je glazbenim nastupom Duo Banda.

Proslava Dana Općine Cestica nastavlja se danas obilježavanjem 30. godišnjice djelovanja i rada Lovačkog društva Sveti Hubert Cestica u lovačkom domu u Dubravi Križovljanskoj.

Program se nastavlja u srijedu, 11. rujna sportskim igrama Udruge umirovljenika u prostorijama Društvenog doma Otok Virje, koje počinju u 9 sati, dok će se u petak, 13. rujna održati svečana sjednica Općinskog vijeća u Kulturnom centru Cestica s početkom u 16 sati.

Nakon sjednice slijedi zabava uz nastup glazbenog sastava Sedef te koncert Luke Basija.

Dan kasnije, 14. rujna s početkom u 8 sati održat će se Likovna kolonija, a u 11 sati slijedi sveta misa u crkvi Uzvišenja sv. Križa u Radovcu.

Program proslave Dana općine Cestica završava u nedjelju, 15. rujna županijskom smotrom tamburaških sastava i orkestara u Kulturnom centru Cestica, s početkom u 16 sati, dok će se u 20 sati održati stand up večer s Goranom Vinčićem - Vinčom.

Program je predviđen na prostoru iza OŠ Cestica, no u slučaju lošeg vremena program će se održati u Kulturnom centru Cestica.