FOTO Gabriela Hrženjak i prijatelji priredili vrhunski glazbeni doživljaj u Vinici

MH/VV | 27.7.2020. u 15:15h | Objavljeno u Našim krajem

Jedan od događaja koji su obilježili blagdan viničke suzaštitnice Sv Ane svakako je bio koncert Gabriele Hrženjak i prijatelja kojim su prisutnima uljepšali nedjeljnu blagdansku večer. Koncert je održan ispred ulaza u crkvu Sv. Marka Ev. te je okupio priličan broj posjetitelja.

Gabriela, inače studentica posljednje godine Muzičke akademije u Zagrebu uz pomoć prijatelja baritona Dominika Padarića , studenta pjevanja na Kraljevskoj akademiji u Manchesteru te pijanista Nikole Grabara i Patrika Zamude, studenta klavira u Grazu, i izvela je splet poznatih duhovnih pjesama te poznatih arija iz opereta hrvatskih i inozemnih skladatelja. Bio je to prvi koncert Gabriele u rodnoj Vinici na koju je jako ponosna i čije ime promiče svojim glasom i nastupima diljem domovine i inozemstva.
Završnicu koncerta obilježila je izvedba Neka cijeli ovaj svijet iz mjuzikla Jalta, Jalta, a nakon dugotrajnog pljeska oduševljene publike Gabriela i prijatelji izveli su na bis još dvije arije.

Sve okupljene pozdravio je načelnik Marijan Kostanjevac zahvalivši Gabrieli i njenim prijateljima na vrhunskom glazbenom događaju koju su priredili te im za uspomenu uručio prigodan poklon, a publici zahvalio na dolasku.

 

Označeno u
Galerija slika