DVD Družbinec: Jedan od najvažnijih planova je završetak adaptacije vatrogasnog doma

DVD Družbinec održao je 68. redovnu izvještajnu sjednicu Skupštine kojoj su uz načelnika općine Petrijanec Željka Posavca sa suradnicima prisustvovala društva iz VZO Petrijanec te predstavnici DVD-a Svibovec Podravski, DVD-a Tužno i DVD-a Virje Križovljansko te predsjednik VZO-a Maruševec Zdravko Kukec kao i predstavnici Lovačkog društva Šljuka Petrijanec u čijim je prostorijama, a zbog adaptacije vatrogasnog doma, i održana sjednica.

Sjednicu je otvorio i vodio predsjednik Vedran Kranjčić, izvješće o radu podino je tajnik Tomislav Križnjak, izvješće o financijsko-materijalnom poslovanju pročitala je blagajnica Martina Gazdek a izvješće verifikacijskog povjerenstva Maja Plemenčić.

Valja istaknuti da društvo broji čak osamdeset i devet članova od čega dvadeset djece te da je prošle godine imalo samo jednu intervenciju i to tehničku što je rezultat dobre preventive ali i činjenice da je gotovo svaki šesti stanovnik Družbinca vatrogasac.

Plan rada i financijski plan za narednu godinu podino je zapovjednik društva David Dombaj te napomenuo kako je jedan od najvažnijih planova završetak adaptacije vatrogasnog doma te ponovno useljenje u isti.

Nakon što su članovi Skupštine usvojili sva izvješća i planove i to jednoglasnom većinom, podijeljene su diplome novo osposobljenim vatrogasnim dočasnicima te zahvalnice donatorima i članovima koji su u prošloj godini iskazali izniman trud i zalaganje u radu društva.

Na kraju sjednice prisutnima se obratio načelnik Željko Posavec koji je pohvalio rad društva a ujedno prisutnima prezentirao projekt nadogradnje i adaptacije vatrogasnog doma u Družbincu koji je pred završetkom, ukupne vrijednosti 1,7 milijuna kuna, a za koji je dio sredstava osiguralo Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja a dio sama Općina Petrijanec.

Na odličnom radu, pogotovo u natjecateljskom dijelu i radu s mladima, članovima DVD-a Družbinec čestitala je i predsjednica VZO Petrijanec a vatrogasce je pohvalio i predsjednik VZO Maruševec koji posljednjih nekoliko godina pomaže natjecateljskim ekipama u njihovim pripremama i vježbama. DVD-u Družbinec daljnji uspjeh u radu poželjeli su i predstavnici DVD-a Svibovec i DVD-a Petrijanec te LD Šljuka Petrijanec.

Kako je već spomenuto, LD Šljuka ustupilo je svoje prostorije DVD-u za održavanje ove sjednice te im se ovim putem još jednom zahvaljujemo na podršci i izuzetnoj suradnji.

SAM_2871.jpg

SAM_2870.jpg

SAM_2860.jpg

SAM_2863.jpg

 

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.

Varaždinske-vijesti.hr koriste kolačiće (eng. Cookies) radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu prihvaćate korištenje kolačića.