Danas svi u Cesticu - povodom Dana Općine veliku feštu sprema Jole

Varaždinske vijesti | 14.9.2018. u 10:02h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Općina Cestica danas, na blagdan Uzvišenja sv. Križa, slavi svoj dan.

Obilježavanje započinje već u 11 sati svečanom svetom misom u crkvi Uzvišenja sv. Križa u Radovcu, a nastavlja se u 16 sati svečanom sjednicom Općinskog vijeća s bogatim kulturno-umjetničkim programom i u nazočnosti brojnih gostiju.

Svoj su dolazak najavili potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva Predrag Štromar, ministrica Blaženka Divjak, pomoćnik ministrice demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Ivica Bošnjak te župan Radimir Čačić.

U sklopu svečane sjednice bit će uručena javna priznanja ovogodišnjim laureatima, ali i novčane nagrade najboljim učenicama, a nakon svečane sjednice slijedi blagoslov dograđene zgrade dječjeg vrtića u Cestici.

Vrhunac večeri bit će fešta u velikom šatoru na školskom nogometnom igralištu gdje u večernjim satima pa sve do kasno u noć veliku feštu priprema popularni Jole.

- Pozivam sve mještane općine Cestica, ali i susjednih krajeva, da se odazovu našoj proslavi i da se ugodno provedu u našem kraju - rekao je načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj.

Označeno u