Danas Božićnim sajmom počinje Mali advent u Marofu

J.Š./Varaždinske vijesti | 29.11.2018. u 11:01h | Objavljeno u Našim krajem

Danas započinje program Malog Adventa u Marofu te će mnoštvom manjih programa i Novomarofčani obilježiti vrijeme Došašća. Tako će se od 29. studenog do 1. prosinca u holu KC Ivan Rabuzin održati Božićni sajam s prigodnom ponudom rukotvorina.

Nadalje će svake subote u 18 sati uz pratnju jednog crkvenog zbora i blagoslov patera Nikole Šanteka biti upaljena jedna svijeća na adventskom vijencu kod KC Ivan Rabuzin.

Uz zbor crkve sv. Antun Padovanski iz Novog Marofa bit će upaljena prva svijeća 1. prosinca, druga će se paliti 8. prosinca uz pjesmu KUD-a Marof, a sat vremena prije, u 17 sati održat će se u holu KC Sajam učeničkih zadruga u organizaciji SŠ Novi Marof. Godišnji koncert KUD-a Marof započinje istog dana u 18.30 sati.

Kazališna predstava za djecu "Baka mraz u akciji" obilježit će treći vikend Adventa u Marofu. Predstava počinje u 17 sati, a u 18 sati će se zapaliti treća adventska svijeća uz Zbor Kraljice mira iz Podruta.

Paljenje 4. adventske svijeće uveličat će Zbor Sv. Dominik iz Remetinca, 22. prosinca, a i Kino Marof tijekom cijelog prosinca nudi nadasve zanimljiv program što zajedno s navedenim programom čini lijepu ponudu događanja za Novomarofčane i njihove goste.

Plakat_Mali_Advent_u_Marofu.jpg

 

Označeno u