Čistoća i mališanima iz topličke "Tratinčice" donirala prirodni sok od jabuke

Varaždinske vijesti | 12.12.2018. u 17:00h | Objavljeno u Našim krajem

U petak, 7. prosinca, mališane u topličkom Dječjem vrtiću "Tratinčica" donacijom prirodnog soka od jabuke razveselilo je poduzeće Čistoća iz Varaždina. Direktor Čistoće Davor Skroza i predstavnici tvrtke stigli su punih ruku, u pratnji gradonačelnice Varaždinskih Toplica Dragice Ratković.

Mališani su ih dočekali uz pjesmu i prigodni kratki program, nakon čega su se svi zajedno podružili uz čašicu razgovora i odličnog prirodnog soka od jabuke. Ovom prilikom mališani su doznali da je sok napravljen od neprskanih, potpuno ekološki uzgojenih jabuka iz velikih nasada Čistoće, što ih je posebno razveselilo.

- Budući da se kao zajednica svi zajedno nalazimo u procesu edukacije o razdvajanju i sortiranju otpada,  pred nama, kao odgojno obrazovnoj ustanovi, nalazi se važan zadatak - stvaranje dobrih navika kod najmlađih, ulaganje u njihovu edukaciju i odgoj ekološke svijesti, kako bismo stvarali zdrave temelje društva budućnosti. Stoga smo s predstavnicima tvrtke Čistoća dogovorili organizaciju radionica i edukacija za najmlađe, vezanih uz razvrstavanje otpada, što će moći primjenjivati i kod kuće sa svojim obiteljima - istaknula je ravnateljica vrtića Linda Novačić, te u ime cijelog vrtića od srca zahvalila tvrtki Čistoća na doniranom prirodnom soku od jabuke za topličke mališane.

cistoca_sok_od_jabuke_varazdinske_toplice_2.jpg

cistoca_sok_od_jabuke_varazdinske_toplice_3.jpg

cistoca_sok_od_jabuke_varazdinske_toplice_4.jpg

cistoca_sok_od_jabuke_varazdinske_toplice_5.jpg