Ana Kutnjak ponovno izabrana za predsjednicu Mladih HNS-a Cestica

Varaždinske vijesti | 17.3.2018. u 13:00h | Objavljeno u Našim krajem

Na izbornoj skupštini Mladih HNS-a Cestica održanoj 16.ožujka na mjesto predsjednice ponovno je izabrana Ana Kutnjak, dok su na mjesta potpredsjednika izabrani Adrijana Furjan i Neven Furjan.

Nakon izbora članovima se obratila izabrana predsjednica Ana Kutnjak.
- Veliko hvala svima što ste me ponovno izabrali za predsjednicu Mladih HNS-a Cestica te što ste mi iskazali povjerenje i nagradili me za rad ostvaren u prethodnom mandatu. Iznimno mi je drago što sam sa Vama mladima sudjelovala u nizu hvalevrijednih aktivnosti koje pokazuju koliko smo ozbiljni u svome radu i da zaista želimo i volimo raditi. Pozivam Vas da na taj način radimo i dalje, a sigurna sam da ćemo u narednom razdoblju dati sve od sebe kako bi Podružnica Cestica ostala među najjačim podružnicama u županiji -

Na izbornoj skupštini prisustvovali su predsjednik Mladih HNS-a Republike Hrvatske Ivan Bednjanić Bunić, predsjednik ŽIOM HNS-a Varaždinske županije Alen Grabar, predsjednica Ženske inicijative HNS-a Cestica Tanja Veršić te tajnik ŽO HNS-a Varaždinske županije Zlatan Mošmondor.

-Mladi HNS-a Cestica jedna su od najvećih podružnica mladih u Republici Hrvatskoj, brojčano usporediva s našim najvećim gradovima. Veseli me reizbor predsjednice Ane Kutnjak, koja je odlično obavljala posao u proteklom mandatu i uspjela uključiti glas mladih u donošenje politika za mlade na općinskoj razini. Siguran sam da uz ovakve mlade ljude HNS ima svijetlu budućnost u našoj županiji – rekao je Bunić.