Žene varaždinskog HNS-a donirale medicinska pomagala Pedijatriji OB Varaždin Foto: Ženska inicijativa HNS-a Varaždin

Žene varaždinskog HNS-a donirale medicinska pomagala Pedijatriji OB Varaždin

V.M./Varaždinske vijesti | 3.1.2017. u 13:11h | Objavljeno u Društvo

Pred sam kraj godine, točnije prošlog petka, članice Ženske inicijative HNS-a Varaždin su u pratnji varaždinskog gradonačelnika i predsjednika HNS-a Varaždin Gorana Habuša, posjetile Odjel za pedijatriju Opće bolnice Varaždin.

Tom prigodom predali su donaciju ravnateljici OB Varaždin dr. Sanji Zamber, voditeljici Odjela dr. Nataši Mesarić Antončić te pomoćniku ravnateljice za sestrinstvo Damiru Poljaku.

Inače, ovo je već tradicionalni posjet. Varaždinski HNS-ovci, naime, već osmu godinu za redom doniraju Odjel pedijatrije OB Varaždin.

Kako je istaknula Andreja Blazinarić, predsjednica ŽI HNS-a Varaždin, donirali su medicinska pomagala, ali i slikovnice te igračke.

- Kako je ovo tradicionalni, osmi po redu, novogodišnji posjet Odjelu pedijatrije, u kojem su smješteni mali pacijenti, osim medicinskih pomagala, kao što su dječji tlakomjer i toplomjeri, koji će uveliko pomoći u radu osoblju, uručene su i pidžamice, slikovnice, igračke i voće, koje će dječici, nadamo se, olakšati boravak u bolnici te ih razveseliti u ovo blagdansko vrijeme – rekla je Andreja Blazinarić.