Željko Joksimović na Štefanje nastupa u Areni Foto: Facebook/Željko Joksimović

Željko Joksimović na Štefanje nastupa u Areni

VV | 15.11.2016. u 08:15h | Objavljeno u Društvo

Jedna od najvećih regionalnih zvijezda, Željko Joksimović, održat će 26. prosinca veliki koncert u Areni Varaždin. Prava glazbena poslastica u vrijeme blagdana, samo dan nakon Božića, okupit će publiku iz cijele regije.

Iako mu to nije prvi koncert u prostoru ove Arene, glazbenik najavljuje koncert za pamćenje. Popularni glazbenik, poliglot i vlasnik brojnih hitova, svira čak 11 instrumenata, a skladao je i za svoje kolege, poput Toše Proeskog i Halida Bešlića koji je otpjevao njegov bezvremenski hit "Miljacka".

Zapažene uspjehe postizao je u više navrata na Eurosongu, kao izvođač i autor. Na svojim koncertima nesebično pokazuje svojoj publici koliko ju voli i cijeni, a još jedno takvo širenje ljubavi dogodit će se 26. prosinca u varaždinskoj Areni!

Ulaznice se nalaze u prodaji u sustavu Eventima i u Varaždinu u kafićima Caffe bar Rock Art, Caffe bar My Way, Bistro Time Out, u novomarofskom Caffe baru Inn, u Čakovcu u kafićima Caffe bar Arcus, Caffe bar Paladin, u Palovcu u Domino baru, u Murskom Središću u Pizzeriji Vuri, u Prelogu u City baru, u Ludbregu u Modnoj kući Pepeljuga, u Koprivnici u Caffe baru Stefano te na kioscima Tiska i benzinskim pumpama Petrol.

Označeno u