Za sve ljubitelje adrenalina dobra vijest: u Dubravi Križovljanskoj uređuje se adrenalinski park Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Za sve ljubitelje adrenalina dobra vijest: u Dubravi Križovljanskoj uređuje se adrenalinski park

IHR/Varaždinske vijesti | 31.1.2020. u 16:24h | Objavljeno u Društvo

O Općini Cestica uskoro bi se mogao otvoriti adrenalinski park u kojem bi do kraja godine trebao biti postavljen zip-line, a kasnije bi se uredio prostor za paintball, motocross staza i staza za adrenalinsku vožnju quadovima, a planira se organizirati i rafting na Dravi. Najavio je to Mladen Mihin iz OPG-a Mihin u Dubravi Križovljanskoj, jedan od poduzetnika koji su danas u Općini Cestica potpisali Ugovor za dodjelu bespovratnih potpora za malo i srednje poduzetništvo.

- Zahvaljujem Općini Cestica koja mi je dijelom pomogla u ovom projektu, iako najviše čekam državni natječaj koji bi mi omogućio otvaranje adrenalinskog parka. Vjerujem da imamo zgodan teren za to. Zip-line planiramo postaviti do kraja godine, a za ostale adrenalinske sportove planiramo u najam uzeti državno zemljšte, koje postoji u Dubravi Križovljanskoj. Vjerujem da će to biti pun pogodak za sve ljubitelje adrenalina. I sam sam avanturistički tip i znam što ljudi žele – najavi oej Mladen Mihin iz OPG-a Cestica.

Označeno u