FOTO Za hrabre djevojke i žene, koje odolijevaju stereotipoma

vv | 5.3.2020. u 11:55h | Objavljeno u Društvo

Ona je svoja i stvarna, neobična, talentirana, ambiciozna i hrabra, ona je aktivna, zabavna i sretna, ne živi za druge, već u svom osobnom stilu slijedi svoj vlastiti put... to je žena za koju je stvoren Kookabee, originalan domaći modni brend, romantičan i ženstven, a opet snažan i karakteran. Tako dizajnerica Melita Kukec opisuje svoj novu „pomoćnicu“ - Melaniju Gradečak, vrhunsku flautisticu, profesoricu, pjevačicu, kantautoricu....

- U njenom životu nema stereotipa, a zrcalo  Melanijine kreativne osobnosti je i njen stil odijevanja, kombinacija vintage i retro, second hand, hand made i dizajnerskih komada, vješto pospajanih u njenu osobnu stilsku igru, dodaje dizajnerica koja stoji iza brenda Kookabee.

Zbog svega toga, kako napominje, zamolila je Melaniju da u ovoj kampanji bude centar njihove modne priče, ali ne samo kao model, nego i kao stilistica, a Melanija je rado prihvatila i taj izazov.

-U svom gustom rasporedu između profesorskih obaveza na 2 glazbene škole, dnevne rutine vježbanja flaute i organiziranja festivala “Varaždin Flute Fest” napravila je vremena da se zabavi s nama u jednoj novoj ulozi. Otvorila je svoj ormar prepun šarenila boja, krojeva, tekstura i raznih modnih dodataka! Znala sam da smo u dobrim rukama, ostavila sam balonere i prepustila sve detalje u njezine ruke. Malo je reći da sam se oduševila kad sam vidjela kako je Melanija iskombinirala naše balonere s raznim komadima odjeće iz svog ormara, svojim cipelama i mnogim neobičnim modnim dodacima! To je to! Naši su baloneri definitivno komadi koji pričaju za vas! Elegantno, poslovno, casual...možete ih iskombinirati s postojećim komadima iz vašeg ormara te uvijek biti originalni! Melanija je pokazala svojim primjerom i otkrila nam još jedan od svojih brojnih talenata, veli  Kukec.

Za make up zamolila je isto jednu snažnu, talentiranu i posebnu ženu, koja također „rastura“ u svom polju, Mirelu Magdić, a Kookabee kampanje već godinama kroz svoj objektiv bilježi fotograf Mario Mavriček/ Foto Merlić.

-Odlučili smo razveseliti jednu od vas posebnih i svojih žena vrijednim darom! Na Kookabee Fb stranici imate priliku osvojiti jedan od Kookabee balonera s karakterom, upravo na Dan žena, poziva Melita Kukec.

Označeno u