Večernje haljine i vjenčanice Vesne Spose - jednostavnost koja otkriva raskoš

vv | 27.3.2017. u 20:53h | Objavljeno u Društvo

Kako se može spojiti bezvremenska ljepota krajolika i kulturne baštine s najnovijim modnim trendovima najbolje zna dizajnerica Vesna Pretković koja je za jesen/zimu 2017. svoju kolekciju prvo pokazala u Opatiji, a tu ju je snimio Robin Pretković (frizure Davor Perman. make up Reviderm)

Predstavivši sebi već svojstven profinjen i uglađeno atraktivan stil večernjih haljina i vjenčanica, koje su nosile bivša Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura i Nikolina Miletić Minovska, potvrdila je svoju dugogodišnju reputaciju koju je stekla kroz svoj 25-godišnji rad pod markom Vesna SPOSA.

- U ovoj se kolekciji posebno naglašava priroda ženske ljepote i njene ženstvene siluete koja se poput umjetničkog djela ocrtava čistim i jasnim linijama dok su istovremeno ukrašene raskošnim detaljima, uzorcima i materijalima, poručuje  Vesna Pretković koja je usavršila kreiranje večernjih haljina i vjenčanica visoke kvalitete koje naglašavaju sve ono što ženu čini predivnom, a to najbolje pokazuje i najnovija kampanja.

Stoga ove jeseni i zime Vesna SPOSA nudi nepogrešive „statement“ haljine žarkih boja i hrabrih uzoraka koje će obogatiti ormar svake samouvjerene žene.                   

- Nadahnuće je nedvojbeno bilo bajkovito okruženje Grand hotela Kvarner u Opatiji, najstarijeg i samim time najposebnijeg hrvatskog hotela na Jadranu i parka Angiolina koji se proteže oko njega, kaže Vesna Pretković koja vjeruje da će ovom kolekcijom privući mnoge odvažne dame, a svoje vjerne pratiteljice počastila svježim nastavkom davno započete priče o nepogrešivom modnom izričaju.