VIDEO „Večera za 5 na selu“ s okusom mulja(nja)

vv | 4.3.2020. u 11:00h | Objavljeno u Društvo

Večera za 5 na selu, nova sezona emisije koja se od početka tjedna prikazuje na RTL televiziji, privlači možda više pozornosti nego ikada. Razlog, nažalost, nisu kulinarska umijeća sudionika, već to što su sve spremni neki od njim napraviti samo kako bi došli do pobjede u ovoj kulinarskoj zabavnoj emisiji, koja donosi, doduše, i neku novčanu nagradu.

Pet je sudionika. Dario Oreški, kako piše RTL, dolazi iz Bednje, a po zanimanju je kuhar. Andreja Halamek je ekonomistica i iz Maruševca, koja se prijavila zato što obožava kuhati. Marija Benjak je umirovljenica iz Pušćina, koja cilja na pobjedu u showu „Večera za 5 na selu“. Ivanka Job iz Vinice još je jedna umirovljenica i to kuharica. Smatra se, kako navodi, vrlo društvenom i poštenom osobom te se ne obazire na tuđe kritike. U show „Večera za 5 na selu“ prijavila se sa svojom kćeri Vlatkom Furjan jer smatraju kako je to najbolji način da provjere koja od njih bolje kuha.

Upravo je potonje razljutilo drugu sudionicu, Mariju Benjak, kojoj Ivanka Job nije rekla da joj je Vlatka Furjan kći, a to nisu znali ni drugi sudionici sve dok to nije obavio Dario Oreški na svom youtube kanalu Dare TV u kojem tvrdi da se ocjene u emisiji unaprijed dogovaraju, neovisno o tome kako tko kuha. Kao dokaz objavio je snimku razgovora s Ivankom Job, kojoj je dao ocjenu 10 samo zato jer mu je obećala da će ona i njegovo jelo tako ocijenitii... Očigledno, ni emisije koje bi trebale biti zabavne ne mogu proći bez mulja(nja)..

Video sadržaj